La siesta mreža na plaži

Če misliš, da za visečo mrežo potrebuješ drevesi, se motiš. Seveda ni lepšega, kot razpeti mrežo med dvema borovcema in uživati v poslušanju valovanja morja, ampak z malo domišljije in spretnosti lahko viseče mreže La Siesta namestiš tudi drugod.

Kje vse jih lahko namestiš?

Zaradi svojih oblik in funkcionalnosti so viseče mreže primerne za: 

  • uživanje na domačem dvorišču, balkonu ali terasi,
  • nastavljanju sončnim žarkom na morju ali izletu,
  • popoldanskemu počitku v kampu ali hribih,
  • v visečem stolu La Siesta pa lahko uživaš celo leto na balkonu ali kar v dnevni sobi.

Klasična viseča mreža La Siesta

V mislih imamo visečo mrežo, v kateri preživiš večino toplejšega dela leta. Če se ti je ne ljubi vedno znova pospravljati, priporočamo, da izbereš takšno, ki je izdelana iz umetnih materialov, odpornih na veter, sonce in vlago. Lahko pa izbereš tudi praktično in vsestransko 100% bombažno visečo mrežo La Siesta, ki se hitro suši, ne trga, vpija vlago, je mehka in pralna v pralnem stroju. Poleg tega so na voljo tudi mreže iz 100% organskega bombaža. Klasično visečo mrežo lahko razpneš med dvema drevesoma ali stebroma, nudimo pa ti tudi nosilce za pritrditev na steno ali strop ter samostoječa stojala za visečo mrežo ali stol. 

klasična viseča mreža La Siesta

Mreža s prečko

Viseča mreža s prečko je primerna za tiste, ki imajo na voljo veliko prostora. V primerjavi s klasično visečo mrežo, ki mora biti v obliki banane, mora biti viseča mreža z letvicami bolj napeta. Zaradi tega je nekoliko zahtevnejša za uporabo, iz nje pa se zgodi več padcev. Vendar, ko boš enkrat osvojil/a ležanje na viseči mreži z letvicami, ti občutek uživanja kot v tropskem raju ne uide.

mreža z letvicami

Potovalna viseča mreža

Potovalna viseča mreža je odlična spremljevalka na počitnicah, dopustih, potovanjih, izletih v hribe, kampih ... Njihova prednost je ta, da so izdelane iz tankih in lahkih, vendar močnih materialov. Praktična pa je predvsem zato, ker se zloži sama vase v majhno vrečico, tako da jo lahko brez težav spraviš v nahrbtnik. Na voljo so enojne in dvojne potovalne viseče mreže La Siesta. Vse imajo v paketu že trakove za pritrditev na drevo ali steber! potovalna viseča mreža

Viseče mreže za več ljudi

Glavna prednost visečih mrež za več ljudi je ta, da so izdelane iz močnih materialov, ki prenesejo večjo obremenitev – dvojna mreža do 160 kg, družinska oz. kigsize mreža pa do 200 kg. Maksimalna obremenitev mrež je navedena na vsakem izdelku posebej. Vse mreže La Siesta so testirane v ekstremnih pogojih, tako da so ob pravilni uporabi popolnoma varne. Ker tovrstne viseče mreže prenašajo večjo obremenitev, se tudi veliko bolj upognejo, zato je priporočljivo, da jih napnete nekoliko višje.

kingsize

Viseči stol

Poleg prijetnega izgleda na balkonu ali terasi je viseči stol tudi praktična rešitev, če nimaš dovolj prostora za mrežo ali če ti v mreži bolj ustreza sedeč položaj, na primer med reševanjem križank, branjem knjige, listanju revije ... Viseči stol se enostavno pritrdi v strop s pomočjo nastavkov za pripenjanje, ki omogoča 360° vrtenje, lahko pa ga namestiš na stojalo. Ravno zaradi tega ti viseči stol omogoča uživanje celo leto, saj ga lahko uporabljaš tudi v notranjih prostorih. Tega bodo še posebej veseli otroci z linijo La Siesta Joki, visečimi gnezdeci, ki popestrijo otroško sobo ter nudijo kotiček za igro, sprostitev ali učenje. 

viseči stol

 Zakaj izbrati viseče stole in mreže La Siesta?

La Siesta je nemška blagovna znamka z več kot 30-letno tradicijo. Njihove viseče mreže in stoli se lahko pohvalijo:  

  • s kakovostnimi in trpežnimi materiali in izdelavo,
  • edinstvenim sistemom za enostavno namestitev,
  • varnostnimi testi in certifikati,
  • družbeno in okoljskoodgovornim poslovanjem,
  • široko ponudbo najrazličnejših mrež in stolov,
  • izjemnim udobjem. 

 

La siestaViseče mreže