DELUXE LITE CONSTRUCTION

 

MANJŠA TORBA, VEČJA VREDNOST

Deluxe Lite je naša najlažja napihljiva tehnologija zaradi materiala Woven Dropstitch. S prihrankom pri teži do 2 kg se Deluxe Lite ponaša z neverjetnim drsenjem in pospeševanjem, zaradi česar je veslanje brez napora in prijetno.

Zahvaljujoč 12-odstotnemu povečanju togosti materiala Woven Dropstitch je vsak zavesljaj bolj učinkovit, kar zagotavlja trden in bolj stabilen občutek pod nogami.

Patentirana tehnologija zvijanja s 3-delnim zložljivim boxom za smernik omogoča, da se deska zvije na 33 % manj volumna, kar pomeni, da je torba lažja za prenašanje in shranjevanje.

Vse deske Deluxe Lite imajo 5-letno razširjeno garancijo. Potrebna je registracija deske 3 mesece od nakupa. Registracija poteka v angleščini.

 

DO 2 KG LAŽJI

Sup ima do 2kg manj kot primerljive sup deske. Veslaj hitreje, nosi manj.

 

WOVEN DROPSTITCH

Zahvaljujoč manjšemu številu nitk in kljub temu manjšemu raztegu materiala, je deska trdnejša, bolj toga, lažja in hitreje odzivna. 

 

WELDED RAIL TEHNOLOGIJA

Tehnologija varjenih robov ustvari popolnoma zračen in mehansko spojen šiv brez tveganja, da bi se lepilo sčasoma oslabilo. S tem se predvidena življenjska doba podvoji.

 

ROLL TEHNOLOGIJA

Ima 3-delnI zložljivI box za smernik. Zloži se v 33 % manjšo torbo s kolesci in pohodniškimi naramnicami, kar omogoča enostaven transport.

 

SISTEM PRITRDILNIH ELASTIK

Sistem širokih, nastavljivih elastičnih trakov z novimi kovinskimi zaponkami omogoča prevoz večje opreme.

 

VEČ D-RINK

Na deski so dodatne D-rinke, ki omogočajo pritrditev kajak sedeža ali ramenskega traku za nošenje (sedež in trak nista v paketu).

 

MEHAK ROČAJ

Mehki ergonomski ročaji na nosu, repu in sredini za lažje prenašanje.

 

ZLOŽLJIV BOX ZA SMERNIK V OBLIKI KAPLJE

3 delni zložljivi box za smernik v obliki kapljice vam omogoča zvijanje supa na 33% manjši volumen in zmanjšuje zaviranje na vodi.

 

RE-COVER TORBA

Zasnovana tako, da minimalizira težo, a hkrati maksimira udobje. Ima kolesca in pohodniški pas za enostavno prenašanje. Narejeno iz recikliranih plastičnih steklenic.

 

LAHKA VARNOSTNA VRVICA

Vsaka deska vključuje tudi vrnostno vrvico. Ta je s samo 70 g neverjetno lahka, mehka in enostavna za pritrditev, saj ne potrebuje nobene odvečne zanke.

 

PUMPA VKLJUČENA

Fiksno mesto cevi in manometra pri napihovanju. 10 % učinkovitejše zaradi preoblikovanega bata in zunanje cevi za izpust zraka. Praznjene in polnjenje supa. Enosmerno ali dvosmerno delovanje. Široka zložljiva nožna podlaga. 

5-LETNA RAZŠIRJENA GARANCIJA

Od letnika 2024 imajo vse Starboard napihljive sup deske razširjeno 5 letno garancijo. 2 leti že znane splošne garancije, so razširili na 5 let na prepuščanje robov. Za uveljavitev dodatne garancije, je obvezna registracija vaše sup deske v roku treh mesecev od dneva nakupa. Shranite račun in potrdilo o registraciji. Obrazec se izpolnjuje v angleškem jeziku.

Check & Register

 

STARBOARD JE ENO NAJBOLJ EKOLOŠKO OZAVEŠČENIH PODJETIJ 

S Starboardom za vsako desko skupaj z ustanovo Worldview International Foundation posadimo 3 mangrove drevesa. Vsako drevo v prvih 25 letih absorbira 673 kg CO2. 50 % absorpcije se porabi za kompenzacijo te deske, 50 % pa se shrani kot ogljični krediti za financiranje projektov preživetja v Mjanmaru. Povprečne emisije deske Starboard znašajo 100 kg CO2. S sajenjem 3 dreves na desko to kompenziramo več kot 10-kratno

 

Starboardove ekipe na plažah Tajske in Mjanmara zberejo 1,4 kg odpadkov na vsako desko.

Globalno je vsako leto posameznik odgovoren za 1,4 kg plastike, ki konča v oceanu.

Pri Starboardu za naše stranke kompenziramo to količino.