Tow Whee

Tow Whee je nastal zaradi lastne izkušnje. Otrok še ni zmogel napornejših vzponov, zato so iskali najboljšo možnost vleke. Fiksna vrv ni bila OK, ker premočno potegne. Zračnica in podobne elastike tudi niso bile optimalne, ker se lahko preveč raztegne in tudi strga. Tako je nastal Tow Whee. Vlečna vrv, ki je elastična, da se ne vleče po tleh in se ne zapleta v kolo. Ker pa ima zunanji fiksni ovoj, ji ta preprečuje, da bi se raztegnila preveč.

Vleka s Tow Whee nudi popolnoma naraven občutek. Tisti, ki je spredaj dejansko nikoli ne začuti točnega trenutka, ko začne vleči in zadaj ne bo otroka vrv nikoli prevrnila po tleh. Tudi, če si izbere malo drugačno linijo kot sprednji. Brez problema lahko tudi ponovno štartate sredi klanca.

Osnovna vrv

Tow Whee vlečno vrv s pomočjo zanke privežete na krmilu in prosti del zanke zgolj zataknete za sedež kolesa. Po uporabi pa jo spravite v torbo ali zgolj ovijete okrog kolesa, saj je vrv izredno lahka.

Zanka z mini karabinom

Da si poenostavite in pohitrite nameščanje vrvi, lahko dokupite mini zanko s karabinom. Tako ostane mini zanka fiksno na vlečenem kolesu in vlečno vrv samo na hitro pripnete, ko je potrebna vleka. Zelo primerno za vzpone, ko je vmes več spustov.

Quick release zanka

Če boste vlekli po bolj tehnično zahtevnih terenih, lahko pridete v situacijo, ko zadaj nekdo z manj znanja zaide v težave in izgublja ravnotežje. V tistem trenutku mu ni nič do tega, da ga nekdo še naprej vleče. Seveda pomaga kratek klic 'Počak', še lažje pa je zgolj izpustiti vrv in lahko prednji voznik nadaljuje vzpon in zadnji pride čez težave peš.

Zanka za hitri izpust omogoča prav to. Povežete jo z vrvjo, dvakrat ovijete okrog krmila in prosti konec držite pod roko na krmilu. Ni potrebno močno držati, zgolj roka na krmilu je dovolj. Ko pa zaideš v težave, samo izpustiš zanko in si prost..

Možnosti

Po izkušnjah vlečeni otrok celo bolj gara kot, če bi vozil sam, saj ne želi zaostajati. Tako lahko poizkusite tudi z vleko dveh otrok na enkrat. Deluje!

Vrv vam omogoči, da otrok hitreje napreduje na težje vzpone in se vam ni potrebno voziti po začetniških ali pa otroka celo puščati doma.

Odlično se obnese tudi, če gresta na skupno vožnjo dva odrasla z različno pripravljenostjo. Tako lahko svoje užitke podelite s prijatelji, ki še ne zmorejo toliko kot vi.

Če je spredaj električno kolo, si na ta način motor in baterijo delita 2 osebi. Ker ni nobenih sunkov, motor ni nikoli preobremenjen.

Dolžina

Vrv je v osnovi dolga približno 140cm. To je ravno prav, da se ne vleče po tleh, tudi ko ne vlečete. polno raztegnjena pa doseže 450cm.

Tow Whee

Poglej vse
Prihrani 5%
Towwhee-TOW WHEE VLEČNA VRV ZA KOLO, RDEČA WasupTowwhee-TOW WHEE VLEČNA VRV ZA KOLO, RDEČA Wasup
Towwhee Tow Whee vlečna vrv za kolo, rdeča
Spletna cena47,50 € Redna cena49,99 €
Towwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA ZA HITRI IZPUST, RDEČA WasupTowwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA ZA HITRI IZPUST, RDEČA Wasup
Prihrani 14%
Towwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA S KARABINOM, RDEČA WasupTowwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA S KARABINOM, RDEČA Wasup
Towwhee Tow Whee dodatek zanka s karabinom, rdeča
Spletna cena12,00 € Redna cena13,99 €
Prihrani 5%
Towwhee-TOW WHEE VLEČNA VRV ZA KOLO, ZELENA WasupTowwhee-TOW WHEE VLEČNA VRV ZA KOLO, ZELENA Wasup
Towwhee Tow Whee vlečna vrv za kolo, zelena
Spletna cena47,50 € Redna cena49,99 €
Prihrani 14%
Towwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA S KARABINOM, ZELENA WasupTowwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA S KARABINOM, ZELENA Wasup
Towwhee Tow Whee dodatek zanka s karabinom, zelena
Spletna cena12,00 € Redna cena13,99 €
Towwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA ZA HITRI IZPUST, ZELENA WasupTowwhee-TOW WHEE DODATEK ZANKA ZA HITRI IZPUST, ZELENA Wasup
Darilni bon Wasup-Wasup SlovenijaDarilni bon Wasup-Wasup Slovenija
Wasup Darilni bon Wasup
Spletna cenaOd 10,00 €
Izberi možnosti