Materijali

La Siesta HamacTex materijal je odporen na plesen in UV sevanje. Se hitro suši in barve ne zbledijo. Res ni tako mehak kot bombaž, je pa najmehkejši in najboljši vremensko odporni materijal, ki je na voljo. Primeren za vse, ki bodo stol puščali na prostem celo sezono.

Bombažni stoli so večinoma narejeni iz ogransko pridelanega bombaža s certifikatom GOTS. Zaradi dolgih bombažnih vlaken so izredno mehki in udobni. Jih je pa potrebno zaščititi pred vlago. V vročih poletnih mesecih zadošča že, da so pod nadstreškom, v bolj vlažnih pa svetujemo, da jih pospravite v notranjost.

Viseče stole La Siesta lahko perete na 30 stopinj. Odstranite leseni del. Uporabite nežni program. Pred pranjem vrvice spnite v vozel, da se ne bodo zavozljale.

3 velikosti

V stolu lahko sedimo v bolj pokončnem položaju. Lahko pa se vsedemo bolj nazaj in počez in spravimo v stol tudi celotne noge za skoraj ležeči položaj. Odlično se obnese za branje, brskanje po telefonu ali tablici in tudi za delo na računalniku.

Single so namenjene eni manjši osebi. Dimenzija ležišča 140x105cm. Obtežitev do 130kg. Širina palice je 90cm in višina stola 145cm. višina stropa minimalno 200cm. V osnovi je namenjen zgolj sedenju. Otroci pa se lahko tudi uležejo.

Comfort viseči stol zdrži 130kg. Dimenzija ležišča/sedišča 180x115cm. Za sedenje je primeren tudi za večjo osebo, za ležanje pa za manjšo osebo. Širina palice je 110cm in višina celotnega stola 160cm. Minimalna višina stropa je 210cm.

Kingsize zdrži do 160kg in ima dimenzijo ležišča 210x130cm. V njem se udobno uleže tudi večja oseba. Širina palice je 140cm, višina celotnega stola pa 170cm. Potrebna višina stropa je minimalno 220cm.

Viseči stoli La Siesta so izredno močni in varni. Testirajo jih z obtežitvijo, ki je 2,5 krat večja kot so zgoraj napisane.

Viseči stol najlažje namestite na strop ali kak prečni tram v notranjosti ali na terasi. Potrebujete višino vsaj 200-220cm. Če je strop višji ni težav, saj lahko zgolj uporabite daljšo vrv. Odlično se obnese tudi na potovanjih, če le najdete dovolj močno vejo na pravi višini. Za lažjo namestitev uporabite La Siesta sete za namestitev na zid ali drevo. Najlepše in najbolj elegantno pa jih boste namestili na lesena ali kovinska stojala La Siesta.

2 SETA ZA NAMESTITEV STOLA NA STROP ALI DREVO

La Siesta stol bombaž:

Poglej vse
Darilni bon Wasup-Wasup SlovenijaDarilni bon Wasup-Wasup Slovenija
Spletna cenaOd 10,00 €
Darilni bon WasupWasup

La Siesta stol Outdoor:

Poglej vse
Viseči stol La Siesta Domingo Almond Kingsize-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Almond Kingsize-Wasup Slovenija
Viseči stol La Siesta Domingo Marine Kingsize-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Marine Kingsize-Wasup Slovenija
Viseči stol La Siesta Domingo Lime Kingsize-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Lime Kingsize-Wasup Slovenija
Viseči stol La Siesta Domingo Toucan Kingsize-Wasup SlovenijaLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO TOUCAN KINGSIZE Wasup
Viseči stol La Siesta Domingo Cedar Kingsize-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Cedar Kingsize-Wasup Slovenija
Viseči stol Domingo Sea Salt Kingsize-Wasup SlovenijaLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO SEA SALT KINGSIZE Wasup
La Siesta-VISEČI STOL DOMINGO MARINE COMFORT WasupLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO MARINE COMFORT Wasup
Viseči stol La Siesta Domingo Lime Comfort-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Lime Comfort-Wasup Slovenija
La Siesta-VISEČI STOL DOMINGO TOUCAN COMFORT WasupLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO TOUCAN COMFORT Wasup
Viseči stol La Siesta Domingo Cedar Comfort-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Cedar Comfort-Wasup Slovenija
Viseči stol La Siesta Domingo Sea Salt Comfort-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Sea Salt Comfort-Wasup Slovenija
La Siesta-VISEČI STOL DOMINGO ALMOND COMFORT WasupLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO ALMOND COMFORT Wasup
Viseči stol La Siesta Domingo Lime Basic-Wasup SlovenijaViseči stol La Siesta Domingo Lime Basic-Wasup Slovenija
Viseči stol La Siesta Domingo Toucan Basic-Wasup SlovenijaLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO TOUCAN BASIC Wasup
La Siesta-VISEČI STOL DOMINGO SEA SALT BASIC WasupLa Siesta-VISEČI STOL DOMINGO SEA SALT BASIC Wasup
Darilni bon Wasup-Wasup SlovenijaDarilni bon Wasup-Wasup Slovenija
Spletna cenaOd 10,00 €
Darilni bon WasupWasup
Izberi možnosti