Cena izposoje?

Ne ustrašite se prve cene., ta velja za dnevni najem s katerim imamo enako dela kot s tedenskim. Tedenski najem električnega kolesa je od 150 eur dalje!

Vnesite datum prevzema in vračila in sistem vam bo pokazal katera e-kolesa so na voljo in točne cene za to obdobje.

Videos

Kako poteka rezervacija?

Rezervacija je brezplačna - plačate šele ob prevzemu!

1. IZBERITE DATUM

Za začetek izberite datum, ko bi želeli kolo prevzeti in vrniti. Če kolo potrebujete od sobote do sobote, boste morali označiti prevzem v petek in vračilo v ponedeljek.

2. IZBERITE OPREMO

Nato izberete kolo, ki je v željenem terminu na voljo. Vržete v košarico kot v spletni trgovini, vse potrdite in vnesete svoje podatke. Potrebujemo vse vaše podatke, ker se avtomatično prenesejo v pogodbo. Če teh podatkov ni, je rezervacija neveljavna in lahko ostanete brez želene opreme. Pazite na pravilno številko osebne izkaznice - brez te dvig naročene opreme ne bo mogoč.

Vse potrdite in na e-mail prejmete potrdilo o prejeti rezervaciji. Če potrdila niste prejeli, preglejte med neželeno pošto in označite, da želite prejemati naše e-maile.

S tem imate opremo zagotovljeno. Plačilo še ni potrebno.

3. POGODBA IN PLAČILO

Teden dni pred najemom boste prejeli e-mail. V njem bodo osnovna navodila in povezava do plačila. Če želite plačati z gotovino, to lahko storite ob osebnem prevzemu. Vendar oprema in pogodba ne bosta v naprej pripravljena in boste morda morali malo počakati.

Pri najemu električnega kolesa je potrebno pustiti varnostni depozit v višini 500 EUR.

4. OSEBNI PREVZEM

Na prvi dan najema se po 10.00 oglasite v razstavnem salonu Wasup na Verovškova ulica 60a v Ljubljani, kjer vas bo čakala rezervirana oprema. Ob petkih popoldne je včasih gneča, zato bodite pripravljeni, da boste po potrebi malo počakali. Če bo rezervacija že plačana in bodo vsi vaši podatki v rezervaciji pravilni, vas bo oprema že čakala in bomo potrebovali zgolj podpis pogodbe. S tem si boste skrajšali morebitno čakanje.

6. VRAČILO

Opremo vrnete na zadnji dan najema do 18h.

Zamudnina je 80 eur dnevno. 

Če brez dogovora zamudite več kot 2 dni, se šteje kot kraja/goljufija in naredimo prijavo policiji.

7. SPREMEMBA NAČRTOV?

Če ste si po opravljeni rezervaciji premislili, nam to obvezno sporočite vsaj 3 dni pred začetkom najema in bomo vse skupaj preklicali brez vsakih stroškov.

Če ste ugotovili, da bi želeli najem morda podaljšati, nam to sporočite kak dan pred potekom najema. Če oprema ni že rezervirana, vam z veseljem ustrežemo.

Če rezervirane opreme ne dvignete, imamo pravico zaračunati in izterjati celotno najemnino skupaj z zamudnimi obrestmi in stroški izterjave.

Potrebujete pomoč?

Pokličite 040 867 867 ali pišite na info@wasup.si

IZBERI E-KOLO ZA NAJEM

Test pred nakupom

Bi radi kupili električno kolo, pa niste prepričani, če je izbira prava? Kolo si izposodite in ga dobro preizkusite na 'svojem' terenu. Če je ustrezno, vam pri Wasup stroške izposoje do 100 EUR odračunamo od kupnine. Ponudba velja največ 7 dni od dneva vračila!