Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Sup deska Shark Touring 12.6x32x6 - komplet z delno karbonskim veslom

(8425536744167) 799,00€
od 33,29€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Touring oziroma potovalne deske so namenje veslačem, ki želijo preveslati daljše razdalje. Ponavadi so daljše in ožje od družinksih desk in zato hitrejše. Zaradi običajno manjše širine, pa so tudi manj stabilne in zato niso primerne za čiste začetnike. Shark nam letos ponuja novost, dolžina potovalne deske in širina družinske deske. Odlično se bo obnesla pri vseh začetnikih in tudi na valovitem morju. Zaradi svoje dolžine pa je seveda še vedno zelo hitra. Zelo primerna tudi za nadpovprečno težke veslače (do 130kg!) ali pa jo naložite z vsem potrebnim za piknik in celo družino prestavite v sosednji zaliv. Obremenite jo lahko s skupno več kot 200kg! Izdelana po Shark Fusion tehnologiji, kar pomeni da se za spajanje plasti ne uporablja lepilo ampak vulkanizacija. Kvaliteten drop stich materijal, ki zdrži do 50psi, pa zagotavlja, da se deska pod vami ne bo upogibala in zvijala. Deska je prekrita z nedrsečo in udobno EVA podlago, ki vas ne bo motila tudi na daljših poteh. Mehak in udoben roč vas ne bo ožulil. Na zadnji del deske pa so namestili še dodaten roč, da desko lažje nosita dve osebi. Elastične vrvice za pritrditev tovora ima tako na sprednjem, kot zadnjem delu. Shark Quick Release fin je Sharkova inovacija in ga zlahka namestite brez orodja. V paketu je seveda tudi Sharkova varnostna vrvica.

Shark sedaj za svoje deske ponuja kar 3 leta garancije!


Dimenzija 385x82x15cm. Volumen 374 litrov. Največji dovoljen pritik 25 PSI, priporočeno je 16-18 PSI. Teža deske 10,15kg.


Deska je najbolj primerna za večje in težje veslače in za iste, ki bi radi preveslali tudi večje razdalje, pa si še ne zaupajo dovolj, da bi si kupili ožjo desko. Deska ni primerna za lažje veslače (do 70kg), ker jo bodo težko obvladovali.


V kompletu prejmete vse kar potrebujete za prve korake v svet supanja:

- napihljivo desko debeline 15 centimetrov, 

- dvosmerno visokotlačno tlačilko za enostavno in hitro napihovanje deske,

- izboljšano veslo s karbonsko palico,

- Quick Release smernik, ki ga namestite brez vijačenja,

- varnostno vrvico - leash,

- kvalitetno torbo,

- set za popravilo,

- 3 LETA GARANCIJE!

1
Dodaj v košarico
Dobava: naslednji dan*
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani