Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Sup deska Shark Touring 11.8x30x6 - komplet z delno karbonskim veslom

(8425536744150) 699,00€
od 29,13€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Touring oziroma potovalne deske so namenje veslačem, ki želijo preveslati daljše razdalje. Ponavadi so daljše in ožje od družinksih desk in zato hitrejše. Zaradi običajno manjše širine, pa so tudi manj stabilne in zato niso primerne za čiste začetnike. Shark 11.8x30 je super vstopna touring deska, ki je v Sloveniji našla že ogromno zadovoljnih kupcev. Ozka in dolga, da so daljše poti hitre. Ker pa je nekoliko krajša od klasičnih touring desk (12.6 ali 14), pa je zelo primerna tudi za otroke. Obremenite jo lahko s skupno več kot 160kg! Izdelana po Shark Fusion tehnologiji, kar pomeni da se za spajanje plasti ne uporablja lepilo ampak vulkanizacija. Kvaliteten drop stich materijal, ki zdrži do 50psi, pa zagotavlja, da se deska pod vami ne bo upogibala in zvijala. Deska je prekrita z nedrsečo in udobno EVA podlago, ki vas ne bo motila tudi na daljših poteh. Mehak in udoben roč vas ne bo ožulil. Na zadnji del deske pa so namestili še dodaten roč, da desko lažje nosita dve osebi. Elastične vrvice za pritrditev tovora ima tako na sprednjem, kot zadnjem delu. Shark Quick Release fin je Sharkova inovacija in ga zlahka namestite brez orodja. V paketu je seveda tudi Sharkova varnostna vrvica.

Shark sedaj za svoje deske ponuja kar 3 leta garancije!


Dimenzija 360x78x15cm. Volumen 327 litrov. Največji dovoljen pritik 25 PSI, priporočeno je 16-18 PSI. Teža deske 9,05kg.


Deska je najbolj primerna za vse (do 100kg), ki bi radi preveslali tudi večje razdalje in so si že domači z ravnotežjem na supu. Deska je odličen družinski kompromis. Dovolj dolga, da je primerna tudi za rekreativno uporabo. Še dovolj kratka in ozka, da jo obvlada tudi otrok.


V kompletu prejmete vse kar potrebujete za prve korake v svet supanja:

- napihljivo desko debeline 15 centimetrov, 

- dvosmerno visokotlačno tlačilko za enostavno in hitro napihovanje deske,

- izboljšano veslo s karbonsko palico,

- Quick Release smernik, ki ga namestite brez vijačenja,

- varnostno vrvico - leash,

- torbo na koleščkih,

- set za popravilo,

- 3 LETA GARANCIJE!

1
Oddaj povpraševanje
Predvidena dobava: 30.04.2021
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani