Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska 14x30x6 Touring Deluxe Double Chamber 2021

(8859434858419) 1.499,00€
od 62,46€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov Nakup na obroke je trenutno možen samo fizično v rasztavnem salonu

Starboard potovalna deska 14x30x6 Deluxe Double Chamber (427x 76 x 15cm, 389l) je namenjena daljšim potovanjem. Zaradi svoje dolžine odlično drži smer in lahko razvije veliko hitrost. Dvojna komora pa je dodatni varnostni element, ko ste daleč od obale. Še bolj pa je dvojna komora element, ki še dodatno ojača desko in jo lahko zaradi tega dodatno obremenimo na enem mestu.

 

Izredna uravnoteženost in premium dodatki so razlog, da je Starboard Touring najbolje ocenjena sup deska tako s strani številnih medijev, kot tudi s strani svojih kupcev. V primerjavi z lani, ima nekoliko širši nos in bolj kvadratast rep, kar jo naredi še bolj stabilno. Tudi v valovitih in vetrovnih razmerah! Deska je narejena iz najnovejših materijalov in je zato izredno lahka - samo 13kg. Za veslače med 60 in 120kg, skupna nosilnost 230kg.Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh napihljivih sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.Dvojma komora je varnostni element, ki se priporoča predvsem za primere, ko ste bolj oddaljeni od obale. V praksi pa se izredno dobro izkaže kot dodatna ojačitev na stojišču veslača in zato lahko deske z dvojno komoro še bolj obremenite in še vedno ne bo spremenila voznih lastnosti.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.
V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi.


Dodaten roč spredaj omogoča, da desko lažje nosita dve osebi.

Edge rail je oster rob na repu deske, ki vodi omogoča gladek 'izstop' in tako povečuje drsnostin hitrost.


Elastične vrvice spredaj in zadaj omogočajo pritrditev dodatnega tovora na daljših poteh.


FCS nastavki in Star Mount nosilci omogočajo namestitev dodatne opreme, kot so GoPro, kompas, GPS...


Z izboljšano Tiki pumpo boste še hitreje in z manj napora napolnili ali izpraznili sup.Z desko Deluxe Double Chamber prejmete tudi ALU flaško in nosilce zanjo.
Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.


1
Oddaj povpraševanje
Predvidena dobava: 15.04.2021
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani