Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Sup Deska 14x28x6 Touring S Deluxe 2021

(8859434858402) 1.129,00€
od 47,04€ / mesec Izračun je narejen za brezobrestno plačilo na obroke Leanpay na 24 obrokov

Starboard potovalna deska 14x30x6 Deluxe Single Chamber (427x 71 x 15cm, 345l) je daljša in ožja izvedba potovalne deske. Zaradi svoje dolžine še bolje drži smer in lahko razvije večjo hitrost kot 12.6 model. Zaradi manjše širine, se po hitrosti že približuje tekmovalnim deskam, seveda pa nekaj izgubi na stabilnosti. Priporočena teža veslača je od 55-110kg, skupna nosilnost 180kg.


Izredna uravnoteženost in premium dodatki so razlog, da je Starboard Touring najbolje ocenjena sup deska tako s strani številnih medijev, kot tudi s strani svojih kupcev. V primerjavi z lani ima nekoliko širši nos in bolj kvadratast rep, kar jo naredi še bolj stabilno. Tudi v valovitih in vetrovnih razmerah! Deska je narejena iz najnovejših materijalov in je zato izredno lahka - samo 10kg. Fusion Woven dropstich je materijal posebej razvit za Starboard. Zaradi njega je deska še čvrstejša in se z lastnostmi zlahka primerja s trdimi deskami.


 


Heat welded rails tehnologija največ prispeva k življenski dobi sup deske. Šibka točka vseh napihljivih sup desk je lepilo - z leti lahko začne popuščati. Starboard je s svojo novo tehnologijo poskrbel, da lepila sedaj ne uporabljajo več niti na robovih. Vsi spoji so vulkanizirani.Torba je velika, močna in lahka. Na vsaki torbi so nameščeni koleščki in žepi kamor lahko pospravite ergonomske naramne trakove, kadar jih ne potrebujete.
V paketu je tudi superlahka (70g) varnostna vrvica.Ramenski trak predstavlja super pomoč pri prenašanju deske. Ker je elastičen, se po uporabi ne vleče po vodi.


Dodaten roč spredaj omogoča, da desko lažje nosita dve osebi.


Edge rail je oster rob na repu deske, ki vodi omogoča gladek 'izstop' in tako povečuje drsnostin hitrost.


Elastične vrvice spredaj in zadaj omogočajo pritrditev dodatnega tovora na daljših poteh.


FCS nastavki in Star Mount nosilci omogočajo namestitev dodatne opreme, kot so GoPro, kompas, GPS...


Z izboljšano Tiki pumpo boste še hitreje in z manj napora napolnili ali izpraznili sup.
Starboard je na trgu že 27 let! Zaupajte mu tudi vi. Garancija je 2 leti. Servis in vsa podpora zagotovljena.


1
Oddaj povpraševanje
Predvidena dobava: 25.05.2021
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani