Idealna darila za suparje

Idealna darila za suparje

Nakupovanje daril zna včasih biti težavno, sploh, če rad/a podariš nekaj koristnega in uporabnega. Če še vedno nimaš božičnega darila za svoje suparske prijatelje/ice, smo ti pripravili nekaj predlogov iz naše trgovine. Mogoče se na njem najde tudi kaj zate. Hej, kdo pa pravi, da ne moreš obariti tudi sam/a sebe? 

 

1. Starboard kapa | 21,00 €

 Obvezna oprema za supanje v sončnih dneh! Na voljo je klasična kapa z mrežico ali samo vizir, v črni ali beli barvi. Je lahka, narejena iz hitro sušljivih materialov ter nudi odlično UV zaščito. 

 

 

 

 

2. Nepremočljiv nahrbtnik Starboard Dry Bag | 70,00€ 

 Odlično darilo za tiste suparje, ki se radi odpravijo na daljše ture ali izlete! Nepremočjiv nahrbtnik s prostornino 40l je ravno dovolj velik, da vanj spraviš vse, kar potrebuješ pri odkrivanju skritih kotičkov. 

 

 

 

 

3. Starboard pletena kapa | 17,50€

 Izdelana je iz kombinacije volne in poliestra, primerna pa je tudi za mrzle dneve, ko nisi na supu. 

 

 

 

 

 

 

4. Veslo Starboard Enduro Tiki Tech Hybrid Carbon | 150,00€

 Je tvoj suparski kolega/ica počasen/na? Morda potrebuje novo (beri: hitreješe) veslo! Trodelno veslo iz mešanice karbonskih in steklenih vlaken je 10% lažje od konkurenčnih vesel, zaradi česar so zavesljaji manj naporni in utrujajoči. 

 

 

 

 

5. Varnostna vrvica Starboard | 30,00€

 Če ti ali tvoj suparski prijatelj/ica še nima varnostne vrvice, jo kupi čimprej! Spiralno navita vrvica se ne zapleta in je primerna za vse vrste supanja. 

 

 

 

 

 

6. Cool Shoe | od 14,00€ 

 Si že opazil/a kakšnega suparja s legendarnimi Cool Shoe natikači? Pravi suparji jih nosijo že od leta 1982, ti jih lahko začneš nositi od 2019! 

 

 

 

 

 

7. Električna tlačilka za sup | 150,00€

 Obožuješ supanje, vendar sovražiš pumpanje? Morda je čas, da ročno tlačilko zamenjaš z dvostopenjsko električno tlačilko. In kam jo boš priključil/a na plaži, se sprašuješ? Lahko kar na akumulator vozila! Adijo boleče roke in švicanje. 

 

 

 

 

8. Najem supa | od 30,00€ 

 Novo leto je čas za nove začetke! Zakaj ne bi poskusil/a nekaj novega, recimo supanja? Podari sebi in prijateljem izposojo desk in opreme, zagotavljamo ti, da tega darila ne bodo pozabili! Ker pa verjetno ne želiš podariti padcev v ledeno vodo   pozimi, se lahko brez težav že zdaj dogovoriš za temin izposoje spomladi. Piši nam na info@wasup.si

 

 

 

 

Fotografija na naslovnici: Facebook Starboard SUP (@merle.sup) 

 

DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani